Advies, taxatie, beoordeling, APK & keuring

Doe altijd een aankoopkeuring!

Er zijn nogal wat mannen en een paar vrouwen die graag eens een bijzondere italiaanse auto willen bezitten. Sommigen alleen om er altijd naar te kunnen kijken, de meesten ook om er mee te rijden. In het laatste geval is het belangrijk dat de auto ook binnen budget kan blijven rijden. We helpen u graag met het specificeren van uw wensen zodat u een auto koopt die bij u past. We zijn daarbij volledig onafhankelijk, omdat we zelf niet in auto's handelen.

Wanneer u een auto hebt gevonden die u bevalt, laat deze dan grondig inspecteren voor u tot koop over gaat! Het goed beoordelen van de staat van een gebruikte auto is vaak bepalend voor het plezier dat u er later aan beleeft.

Ook wij kunnen niet precies voorspellen wat de toekomstige gebreken aan een auto zullen zijn en ook niet wat de goed verborgen gebreken zijn, maar er bestaan veel proeven, testen en hulpmiddelen om de onzekerheid te beperken. Denk hierbij aan een uitgebreide apk-keuring, compressie & lektesten, uitlaatgas-metingen op de rollenbank, proefrijden en het opvragen en controleren van originaliteitsgegevens. Omdat we de auto's goed kennen en beschikken over de juiste documentatie en gereedschappen is de kans op een miskoop aanmerkelijk kleiner. Daarbij vinden we meestal nog onopgemerkte gebreken waarvoor de prijs van de auto kan worden bijgesteld.

Wij keuren een auto op normaal uurtarief. De staat van de auto bepaald hoe lang de keuring duurt. Hele goede of slechte auto's gaan sneller dan auto's met gebreken. Gemiddeld duurt een keuring 2 tot 4 uur. Voor keuringen op lokatie en in het buitenland gelden aangepaste tarieven.

Ook als u een beoordeling of taxatie voor bijvoorbeeld de verzekering nodig hebt, kunt u bij ons terecht.

De Fliert 14,   3791 PW,   Achterveld
tel +31 (0)342-451933           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.