Het reviseren van een krachtbron of deel van een aandrijving

In de afgelopen decennia zijn er vele tientallen 4-,6-,8- & 12-cilinders, van voor oorlogs tot bijna nieuw, volledig of deels gereviseerd. Na grondige controle & metingen vooraf, wordt dikwijls besloten een motor uit elkaar te halen & de delen te reinigen. Na inventarisatie van slijtage & beschadiging wordt een meetrapport met revisie advies opgesteld. In samenspraak worden vervolgens bewerkingen & vervangingen bepaald.

Alleen grote bewerkingen worden met nauwkeurige voorschriften uitbesteed. Vervolgens wordt het geheel volgens fabrieksspecificaties opgebouwd.

De laatste jaren is het mogelijk om motoren op een testbank volgens voorgeschreven specificaties te laten inlopen. Het resultaat is een grondig geteste motor, klaar voor belast gebruik in de auto. De eigenaar van de auto hoeft nauwelijks in te rijden en beschikt over een krachtbron met prestatiegegevens en garantie.

De Fliert 14,   3791 PW,   Achterveld
tel +31 (0)342-451933           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.