Het uitvoeren van een onderhoudsbeurt of reparatie

Een groot deel van onze werkplaats wordt gevuld met auto's die kleine ingrepen nodig hebben. Vaak alleen een apk en wat nieuwe olie. Het voordeel van een controle & kleine onderhoudsbeurt door een gespecialiseerde monteur is dat hij de auto goed kent. Het valt hem op als er iets afwijkt en doorloopt de onderhoudswerkzaamheden met grote routine.

Voor de meeste Ferrari's, Maserati's & bijzondere Fiat's, Alfa's & Lancia's hebben we onderhoudsdelen & smeermiddelen op voorraad. Dit is essentieel om snel te kunnen werken, ook omdat de normale onderdelengrossier voor deze auto's nauwelijks kan bevoorraden.

In de laatste 30 jaar zijn de meeste defecten aan de bijzondere Italianen al eens hersteld. Door de ervaring, uitgebreide documentatie en vaak ook raadpleging van oude facturen, is het mogelijk snel de juiste onderdelen & leveranciers terug te vinden.

Omdat oude auto's van hetzelfde type onderling nogal kunnen verschillen door hun historie, is ook improviseren voor ons routine.

De Fliert 14,   3791 PW,   Achterveld
tel +31 (0)342-451933           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.