header_img.jpg

Over ons

In 1982 is Italauto opgericht door Kees van Stokkum. Hij geldt als een autoriteit op het gebied van italiaanse automobiele historie. Het eerste pand was een loods aan de Hessenweg in Achterveld. Na een paar jaren kwam de eerste monteur in dienst en werd een nieuwe garage op De Fliert in gebruik genomen.

In maart 2005 is Italauto overgenomen door Pieter Pfeiffer en vervolgens in 2019 door Jelle de Vries. In 2009 is het bedrijf vergroot om de toegenomen hoeveelheid revisies & grote reparaties beter te kunnen huisvesten. Ook de steeds verder groeiende voorraad onderdelen blijft zo overzichtelijk opgeslagen.

Vandaag bestaat Italauto uit een vast team ervaren monteurs; Jeffrey Wallet, Wouter van Eeken, Piet Hofman en Henri van Hal. Zij worden in de werkplaats ondersteund door Antoine Ashji. Jelle de Vries met ondersteuning van Willeke Veldman-Tuitert, is verantwoordelijk voor dagelijks management, planning, voorraden, het opsporen van moeilijk vindbare onderdelen en het voortzetten en verder uitbouwen van het begrip Italauto.

Kees van Stokkum heeft een nieuw bedrijf opgericht. Hij is als beëdigd taxateur te raadplegen voor een (verzekerings) taxatie. Hij is dikwijls betrokken bij aankoopkeuringen en als adviseur. Daarnaast houdt hij zich intensief bezig met onderzoek in de fascinerende wereld van het Italiaanse automobiele erfgoed.

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.00 uur - 17.00 uur.

De Fliert 14,   3791 PW,   Achterveld
tel +31 (0)342-451933           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.