Revisie en restauratie

Revisie

Bij elke revisie of restauratie doen we uitgebreid onderzoek vooraf. We overleggen met u over de uit te voeren werkzaamheden en daarna wordt de auto door een van onze monteurs nauwgezet volgens fabrieksspecificaties opgebouwd. Persoonlijk contact stellen we daarbij zeer op prijs, u bent van harte welkom om te komen kijken naar de voortgang van de revisie of restauratie.

Motorenrevisie

Op onze 240 m² grote tussenverdieping wordt door onze revisiespecialist aan een breed scala van motoren gewerkt. Motoren en versnellingsbakken worden zorgvuldig gedemonteerd en geordend in delen op tafels uitgestald, om daarna minutieus volgens de juiste specificaties en waar nodig met nieuwe delen weer te worden opgebouwd.

Restauratie

Tijdens het restauratieproces verdiepen wij ons in de historie van uw auto, om deze vervolgens in een zo origineel mogelijke staat terug te kunnen brengen. Oude werkplaatshandboeken bieden hiervoor een schat aan informatie, maar ook oude tijdschriften en originele fabrieksbrochures vormen een nuttige bron van informatie.

© Copyright - Italauto | Site by Yellow Lemon Tree