Ons team

Bij Italauto werkt een enthousiast en bevlogen team van perfectionisten die je gerust als ‘vakidioot’ zou kunnen bestempelen. Sleutelen aan oude Italiaanse auto’s wordt door ons nog echt als een ambacht gezien. We kunnen ons verwonderen over oude technieken, hoe destijds alles uitgedacht en opgebouwd is. Techniek van jaren terug optimaliseren wij zoveel mogelijk, zodat uw auto – misschien zelfs wel voor het eerst in lange tijd – weer garant staat voor vele kilometers rijplezier.

Eén monteur is verantwoordelijk voor het werk aan uw auto. Hij leert de auto tot in detail kennen en kan u precies vertellen wat er allemaal aan gedaan wordt. Tijdens het werk maakt hij foto’s van dingen waar hij mee bezig is, foto’s die hij u kan toesturen zodat u betrokken blijft bij het proces. Het is immers uw auto!

Regelmatig vindt er overleg met u plaats over de voortgang en de te maken keuzes. Zo af en toe bij ons binnenlopen werkt dan vaak erg prettig, de monteur kan dan al pratend laten zien wat de stand van zaken is. Maar omdat even binnenlopen niet altijd tot de mogelijkheden behoort, vindt overleg vaak ook telefonisch of per mail plaats.

Jelle

“Uiteindelijk gaat het erom
dat de klant tevreden is”

Jeroen

“Elke auto vertelt zijn eigen verhaal.
Het is onze – en mijn – taak om
goed te luisteren en problemen op te lossen“

Jeffrey

“Het moet gewoon goed zijn”

Glenn

“Het mooiste aan mijn werk is
dat ik elke dag iets nieuws leer,
want geen enkele auto is hetzelfde”

Luc

“Het gaat niet alleen om wat je ziet maar vooral ook om wat je níet ziet onder de motorkap”

Tina

“Ik ondersteun het team zodat mijn collega’s
zich kunnen richten op hun werk:
sleutelen”

© Copyright - Italauto | Site by Yellow Lemon Tree